Thuis

Fancy Wallpaper Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Fancy Wallpaper Co., Ltd.

1 2 3
Fancy Wallpaper Co., Ltd. Fancy Wallpaper Co., Ltd. Fancy Wallpaper Co., Ltd.
know us more

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : buitensporig behang
Jaarlijkse omzet : 200-300
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

 

Bedrijfsinformatie

 

Het buitensporige behang is een leverancier van het proffessionalbehang in China, wordt onze eigen fabriek gevestigd in Quzhou, zhejiang Provincie, en wij hebben ook toonzaal in Ningbo die dichtbij Shanghai en Ningbo-Haven is, geschikt voor u om alle catalogi te bekijken.

 

Wij veroorzaken hoofdzakelijk hoogte - kwaliteits niet-geweven behang, het behang van de glasparel, pvc-behang, enz. En ons buitenlands merk-buitensporig behang betekent verbazend, dat toont wij willen klanten geven die kwaliteit verbazen en de dienst verbazen. Tot nu toe, hebben wij Facny-behang 5years-ervaring in de behanguitvoer om aan de behoeften van klanten van gehele wereld voor behang te voldoen, behalve het verkopen van ons eigen behang, wij ook met andere behangleveranciers samen, proberen werken om meer aardige behangontwerpen voor onze klanten te vinden.

 

Nu zijn er meer dan 400 behangsteekproeven in ons Ningbo-bureau, dat omvat: het vinylbehang van pvc, niet-geweven behang, zuiver behang, natuurlijk grasbehang, behang van de glasparel, micabehang, houten behang, die walllpaper, enz. het bijeenkomen. Voor verschillende behangontwerpen, zoals 3d behang, baksteenbehang, zilveren behang, is de behangprijs verschillend. Voor behanggrootte, nu hebben wij 0.53*10m, 0.70*10m, 1.06*10m, en 1.06*15.6m.

Contactgegevens
Fancy Wallpaper Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kevin Shen

Tel.: 86-183-674-79660

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)